Bedemand i Nærum

De er altid velkommen til at kontakte Løvenkjær Begravelse på tlf. 5356 2830 uanset tidspunkt.

Løvenkjær Begravelse Nærum assisterer Dem ved dødsfald og begravelse eller bisættelse. Vores assistance tilpasser vi efter Deres ønsker, således De får nøjagtigt den hjælp de har behov for. I forbindelse med et dødsfald er der mange praktiske gøremål, som kan virke ganske omfangsrigt. Løvenkjær Begravelse Nærum varetager alle de praktiske opgaver for Dem. Vi er altid til klar til at svare på Deres spørgsmål. Vi sætter en ære i at være omsorgsfulde og give dem den støtte de har behov for.

Forløb med bedemanden i Nærum

Vi starter med en samtale hos enten hos Dem, eller et alternativt sted De foretrækker. Vi gennemgår forløbet, og de ting de som pårørende skal tage stilling til. Herefter anmelder bedemanden dødsfaldet hos de rette begravelsesmyndigheden i Nærum med en dødsattest og en fuldmagt som skal underskrives af nærmeste pårørende.
Vi tilrettelægger forløbet efter Deres ønsker.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Nærum?

Prisen, variere meget fra begravelse til begravelse og fra bisættelse til bisættelse. Vi sammensætter den pakke som passer bedst til jeres behov og økonomi. Se priseksempler her.
De skal påregne tillægsomkostninger til eventuelle ekstra kørsler, kirkegården, kremering, dødsannonce, blomster med videre. Bedemanden bistår naturligvis i planlægningen.

Sogn i Nærum

Nærum Sogn-Kirkeåsen 10, 2850 Nærum

Kirker i Nærum

Nærum kirke-Kirkeåsen 10, 2850 Nærum
Syvende Dags Adventistkirken-Concordiavej 16, 2850 Nærum